ABOUT ME

Hoi,
Zoals je kan zien hou ik wel van een wijntje. Lekker achter mijn pc`tje met op de achtergrond….nou ja zeg maar gerust voorgrond Muziek!En dan gaat mijn voorkeur uit naar ItaloDisco/HiNRG.

Mijn liefde voor muziek is begonnen met de “SoulShow” van Ferry Maat, het “Knieetje van de Week” en tuurlijk de “BVD mix” Bond van Doorstarters.

Elk weekend (maar ook op donderdagavond) naar discotheek Cartouch in Utrecht dat was namelijk de place to be in de jaren 80. Zo heb ik daar heel wat avondjes/ochtende doorgebracht. “Feel The Beat Of The Drum”(Wired) nou ik voel het nu nog!Wat een Sound & Bass , echt kickuhhhh !!!

Op zaterdag naar “Kareltje” voor de nodige import. Wat een verademing was dat zeg,in de reguliere platenzaak in het gehucht waar ik (eerst) woonde, had echt helemaal niets. Ik zie die man nog voor mij staan , hij kreeg bijna elke keer een rolling als hij mij zag binnen komen….Neeeeee die plaat heb ik niet,en ik kan er ook niet aankomen ! Dus wat was ik blij met “Kareltje”.

RADIOSTAD DENHAAG    

MIXFREAKS

Commodores met
Brickhouse (1977) dat was mijn eerste singeltje. Ik heb er een clipje van gemaakt en op mijn

En aan het aantal viewers te zien is het nog steeds een big hit.

Listen to my Top 3 (Jingle made by Martin Stoker) on MIXCLOUD. And every first saturday of the month on DANCEGROOVERADIO in “The Freakshow” & RADIOVRM in “The Ferry Show”

Carpe Diem

Grtz Miranda

Advertenties

Posted september 19, 2011 by miranmivino